Remediation Day 2017 groot succes!

9 maart 2017

Meer dan 100 man uit binnen- en buitenland, 12 presentaties over de nieuwste technische ontwikkelingen in de saneringswereld, 2 live demonstraties, een netwerkborrel en dat allemaal op een unieke plek: het ENKA terrein in Ede.

Ze kwamen uit Sweden, Denemarken, Duitsland, Frankrijk en Amerika om erbij te zijn. De allereerste Remediation Day georganiseerd door HMVT en WeGroSan/hmvt. Een seminar evenement in het teken van technische kennis- en ervaring uitwisseling omtrent de nieuwste ontwikkelingen op in-situ bodemsaneringsgebied. We kijken terug op een prachtige 'witte' dag waarbij 12 presentatoren ons op diverse gebieden hebben meegenomen in de huidige en toekomstige wereld van sanering. De drie hoofdthema's van de dag waren: 'Bio remediation technologies', 'Source remediation technologies' en 'Monitoring and extensive remediation technologies'.

De insteek was: een internationaal getinte dag waar consultants, aannemers en probleem houders uit Nederland en België de mogelijkheid krijgen hun technieken, best practices en projecten gerelateerd aan bodemsanering te presenteren.

Deze eerste Remediation Day was een try-out. Met succes! Er hebben zich al geïnteresseerden gemeld om volgend jaar een presentatie te mogen geven. Dat er een Remediation Day 2018 komt, dat staat vast. In 2018 wil WeGroSan/hmvt graag jullie gastheer zijn op een nog nader te bepalen locatie in België.

Voor een impressie van de dag, click HIER.

Met dank aan: AECOM, ABO-Group, Arcadis, Aquavector/Ingenieursbureau Land, Bioclear, Dynaskim, Groundwater Technology, Orvion, RSK Benelux, Strukton Milieutechniek, Tauw, Trisoplast.

Promovideo:

 

Of bekijk de promo direct op Youtube: https://youtu.be/OitEXzt1BKY

Deel deze inhoud op