In vogelvlucht

Bij WeGroSan/hmvt vinden we dat elk vraagstuk een eigen oplossing verdient. Het is onze stiel om onze technische kennis, creativiteit en ervaring in te zetten om voor u de meest geschikte oplossing te vinden. Alle formules zijn mogelijk, we zitten niet vast aan merk of methode. Maar kijken altijd vanuit uw belang en uw doelstellingen.

Historiek

De oorsprong van WeGroSan/hmvt ligt in WeGroSport. Een onderneming die in 1991 in Antwerpen werd gestart door het Nederlandse Oranjewoud (tegenwoordig Antea Group). De onderneming specialiseerde zich in de aanleg van sportaccommodaties en civiele werken. In de loop der jaren kwamen daar milieu-activiteiten bij. In 2005 gingen deze activiteiten over in een nieuw bedrijf: WeGroSan/hmvt.

HMVT
Binnen WeGroSan/hmvt werken we samen met Hannover Milieu- en Veiligheidstechniek (HMVT). Voornamelijk op het gebied van milieuwerken en saneringen. HMVT is Europees koploper op het gebied van innovatie bodemsaneringen. Dankzij deze samenwerking heeft u toegang tot de nieuwste en meest efficiënte saneringstechnieken die op dit moment voorhanden zijn.

 

 

Deel deze inhoud op