Saneren in verschillende situaties

Elke saneringsopgave kent zijn eigen wetten. In WeGroSan/hmvt treft u een ervaren saneringspartner die in elke situatie weet wat haar te doen staat. Ook als het complex wordt.

Industriële sites en ATEX-omgevingen
WeGroSan/hmvt wordt vaak ingeschakeld bij grond- en grondwaterproblemen op industriële sites of in ATEX-omgevingen. Onze uitdaging is altijd om een saneringsoplossing te vinden die uw bedrijfsvoering en processen niet in de weg staat. Uiteraard gebeurt dit in nauw overleg met u als opdrachtgevers. We hebben goed opgeleide mensen in huis die volgens de veelal strenge voorschriften werken die gelden voor industriële omgevingen.

Saneren en projectontwikkeling
Verontreinigde grond/grondwater staat locatie-ontwikkeling vaak in de weg. Hoe houdt u vaart in uw project en hoe lost u tegelijk uw bodemvraagstuk op? WeGroSan/hmvt denkt met u mee en ontwikkelt een saneringsconcept dat de locatieontwikkeling niet of nauwelijks in de weg staat. Hierbij integreren wij de saneringsmaatregel zo veel mogelijk binnen uw bouwplannen.

Milieucalamiteiten
Een lekkende tank, een gesprongen leiding? Soms is haast geboden bij een sanering. Ook bij spoed staan de specialisten van WeGroSan/hmvt voor u klaar. In een korte tijdspanne heeft u een specialist op locatie die zoekt naar de meest doeltreffende oplossing. Niet voor niets dat WeGroSan/hmvt graag wordt ingezet door verzekeraars.

Meer weten over onze bodem- en grondwatersaneringen? Vraag het een saneringsspecialist van WeGroSan/hmvt.

Christophe de Ganseman
Voor contactgegevens van Christophe De Ganseman klik hier.

Deel deze inhoud op