Meer informatie?

Heeft u interesse in deze functie of wilt u meer informatie? Neem contact op met ons kantoor.

WeGroSan/hmvt bv

Kantoor

+32 (0)3 609 55 30

Home> Werken bij WeGroSan> Projectleider Milieutechniek

WeGroSan/hmvt zoekt een:

Projectleider Milieutechniek m/v

Wil jij een bijdrage leveren aan het realiseren van een beter milieu, ben jij commercieel en op zoek naar een baan met veel vrijheid en kans om langdurige relaties te ontwikkelen? 

In deze functie komen innovatie, netwerken en techniek samen. Nieuwsgierig? Lees verder!

Netwerken en ondernemerschap

Het milieuteam van WeGroSan/hmvt realiseert creatieve milieutechnische oplossingen voor onze klanten op het vlak van in-situ bodemsanering, water- en dampreiniging. Het team in België werkt nauw samen met onze experts van HMVT in Nederland, en is een ondernemend en enthousiast team.

Voor de uitbreiding van onze markt in België zijn wij op zoek naar een projectleider. In deze functie creëer je samen met collega’s passende oplossingen voor onze klanten en leid je deze projecten van A tot Z. Naast passie voor milieu en techniek ben je communicatief en praktisch ingesteld.

Vrijheid en verantwoordelijkheid

Je krijgt de vrijheid om je projecten geheel zelfstandig uit te voeren en ook de markt zelf te benaderen. Indien nodig kan je terugvallen op de projectmanager en je medeprojectleiders. Je bent goed in staat om signalen uit de markt te vertalen naar nieuwe kansen of strategieën, jouw commerciële daadkracht zorgt voor nieuwe opdrachten.

Naast je taak als commercieel verantwoordelijke ben je ook verantwoordelijk voor de (inhoudelijke) aansturing van projecten. Zo heb je de ene dag een voortgangsoverleg met je opdrachtgever op een project, de dag daarop schrijf je een offerte en de volgende dag zit je met een ontwikkelaar te discussiëren over de beste aanvliegroute in een tender. Een goed projectteam is essentieel en je draagt zorg voor de kwaliteit, planning en financiën op het project. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor alle betrokken partijen en stuur je deze aan.

Innovatie en duurzaamheid

Innovatie en duurzaamheid zijn belangrijke speerpunten binnen WeGroSan/hmvt. Zo werken wij bijvoorbeeld aan de inzet van Constructed Wetlands voor een zo natuurlijk mogelijke zuivering van verontreinigd grondwater, maar ook aan technisch complexe in-situ saneringen voor industriële opdrachtgevers. Je krijgt uiteraard de mogelijkheid om bij te dragen aan ontwikkelingen op dit gebied.

Wat vragen we van jou?

Natuurlijk moet je enthousiast worden van de genoemde thema’s. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je beschikt over:

  • Diploma ingenieurswetenschappen – milieu;
  • 3 – 5 jaar relevantie werkervaring op gebied van Milieu/Bodem/Ondergrond of affiniteit met deze thema’s;
  • mens en ontwikkelgericht;
  • een praktische en proactieve werkhouding, bereidheid om ook mee in het veld te lopen waar nodig.

Werken bij WeGroSan/hmvt

Bij WeGroSan/hmvt geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. 

Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt aansluiten op jouw wensen en behoeften. Wij kennen een informele bedrijfscultuur. 

We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Interesse? Stuur dan je sollicitatiebrief + cv naar:  info@wegrosan.be