Missie

Home> Over ons> Missie

WeGroSan/hmvt wil een toonaangevend partner zijn bij het ontwikkelen van duurzame milieutechnische oplossingen voor de zuivering van bodem, water en lucht. Alsook willen we partner zijn bij het realiseren van complexe omgevings-, sport- en recreatiewerken. We zetten onze kennis bodem, techniek, onze creativiteit en kennis van de markt in om voor u als klant het meest optimale resultaat te bereiken.

Ondernemend

Ons uitgangspunt? Werken in een wereld vol mogelijkheden! Dat betekent voor ons kansen benutten en weloverwogen risico’s nemen. Niet vastroesten in gebaande paden, maar zoeken naar andere oplossingen, innovatieve ideeën of simpelweg een efficiëntere methode.

Samenwerken

Dynamiek bereik je nooit alleen, dus ondernemen doen we met elkaar. Als medewerkers onderling én samen met opdrachtgevers en partners.

Mens- & klantgericht

Onze opdrachtgevers geven ons bestaansrecht en onze medewerkers zijn ons kapitaal. Bovendien staat de mens centraal in de leefomgeving waar wij aan werken. Ons doel: een tevreden klant! Om dat te realiseren, bieden we  visie met oog voor realiteit.

Duurzame relaties

We zijn resultaatgericht, maar letten óók op maatschappelijke belangen, milieu, de financiële speelruimte en de mens achter het werk. Voor ons is investeren in duurzame relaties daarom heel vanzelfsprekend.