Meer informatie?

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze specialisten:

WeGroSan/hmvt bv

Kantoor

+32 (0)3 609 55 30

Sport

Home> Sport

De realisatie van sport- en recreatiewerken is nooit een standaardklus. Een werk mag zo weinig mogelijk invloed hebben op de omgeving. Veiligheid staat voorop. Ook deadlines, uitstraling en budget zijn allesbepalend. WeGroSan/hmvt voelt zich thuis bij deze uitdagingen. We organiseren, coördineren en voeren het werk van a tot z uit.

Sportaccommodaties

De sportwereld is voortdurend in beweging. De vraag van de gebruiker verandert, er komen nieuwe producten op de markt. Dit betekent dat de komende jaren sportaccommodaties aangepast of zelfs verplaatst moeten worden. Wij staan in de startblokken om uw wensen te vertalen in haalbare plannen en realiseerbare voorzieningen.

Realisatie van omgevings- en recreatiewerken

Of het nu gaat om de herinrichting van een weg, de aanleg van een schoolplein of de renovatie van een park: WeGgroSan/hmvt realiseert deze recreatie- en omgevingswerken voor publieke en private partijen. We hebben ervaren mensen in dienst die uw plannen binnen de eisen van tijd, kwaliteit en budget klaarspelen. Een totaaloplossing, waarbij u gaat voor efficiënte samenwerking en één aanspreekpunt.