Kennis

Home> Kennis

We investeren continu in de ontwikkeling van onze kennis. We beschikken daarom over een Research & Development (R&D) team. Dat bestaat uit experts uit de praktijk.

Naast het werk bij R&D voeren deze experts projecten uit. Hierdoor hebben ze niet alleen kennis vanuit de theorie maar ook vanuit de praktijk.

Actuele kennis

Onze R&D- experts beschikken over een brede expertise variërend van: stofgedrag, biologische en chemische bodem- en afbraakprocessen tot de ontwikkeling van zuiveringsconcepten.

Testruimte

Om de reinigingsmogelijkheden van bodem, (grond)water en lucht op een praktijkgerichte manier te onderzoeken, hebben wij een volledig ingerichte testruimte. Hierdoor zijn wij in staat om, onder allerlei omstandigheden, de zuiveringstechnieken of oplossingen op kleine schaal na te bootsen.

Pilottesten

Naast het labschaal-testen van sanerings- en zuiveringsoplossingen, voeren wij ook met regelmaat pilottesten uit op locatie. Hiervoor zetten wij onze eigen breed inzetbare water- en luchtzuiveringsapparatuur in. Of we maken gebruik van onze eigen mobiele injectie-unit. Met deze mobiele unit is het mogelijk om op pilotschaal injecties uit te voeren voor chemische of biologische afbraak van verontreinigingen. Daarnaast is het mogelijk om hiermee bodemlucht-afzuigproeven uit te voeren.

Wiki's

Certificaten

  • VCA-P
  • ISO 9001
  • BRL SIKB 7000, protocol 7002