Chemische industrie

Werken met chemicaliën vereist een veilige omgeving, gerealiseerd door ervaren experts. WeGroSan/hmvt is een betrouwbare partner als het gaat om vloeistofdichte vloeren in bijvoorbeeld bedrijfshallen en opslagplaatsen van diverse chemische stoffen. Ook voor de afvoer van vloeistoffen die op deze oppervlakken terechtkomen biedt WeGroSan/hmvt oplossingen. Voor advies, realisatie en (planmatig) onderhoud kunt u bij ons terecht.

Bescherming en afhandeling

Chemische vloeistoffen en afvalstoffen kunnen niet zomaar worden afgevoerd. Een zuiveringsinstallatie op uw terrein is vaak gewenst of zelfs verplicht. Samen met het bodembeschermende oppervlak vormt dit een volwaardig systeem zodat u onbezorgd verder kunt met uw bedrijfsvoering. Al deze elementen behoren tot het dienstenpakket van WeGroSan/hmvt.

Vaste partner van vandaag en morgen

Een bodembeschermende oplossing is een doorlopend project. Het is essentieel om ook na de realisatie van een vloeistofdicht vloeroppervlak de staat ervan nauwlettend te monitoren. WeGroSan/hmvt staat daarom voor u klaar voor zowel advies, realisatie als planmatig onderhoud. Zo kunt u uw bedrijfsactiviteit zorgeloos vervolgen terwijl wij zorg dragen voor de veiligheid en bescherming van uw terrein.

Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord