Tankdepots

Bij de realisatie van een tankdepot of -terminal komt veel kijken. Het plaatsen van tanks en de infrastructuur die daarbij hoort is een dagelijkse bezigheid voor de vakmensen van WeGroSan/hmvt. Tegelijkertijd kunnen vloeistofdichte vloeroppervlakken ook door WeGroSan/hmvt worden gerealiseerd. Veiligheid en kwaliteit staan daarbij centraal, maar ook met besparing van tijd en kosten wordt zorgvuldig rekening gehouden.

Ervaren partner die kwaliteit levert

WeGroSan/hmvt was in het verleden al veelvuldig betrokken bij de realisatie van brandstofdepots op industriële locaties. Onze brede kennis maakt het mogelijk om de bouw van het depot te combineren met andere werkzaamheden, zoals de aanleg van vloeistofdichte vloeren of bodem- en grondwatersaneringen. Hierdoor kunnen wij u in elke situatie een efficiënte oplossing bieden, waarbij veiligheid en kwaliteit de belangrijkste aspecten zijn.

Brede inzetbaarheid

Onze werkzaamheden omvatten onder andere het ontwerp, het slopen van oude constructies, het uitvoeren van grondverzet, bodem- en tanksanering, het aanleggen van nieuwe brandstoftanks, kabels en leidingen en het verzorgen van vloeistofdichte vloeren en terreininrichting. Als de situatie eromvraagt stellen wij een saneringsplan op. Ook als adviseur zetten wij onze brede kennis en ervaring graag in.

Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord