Gemeenten

Voor een groot aantal gemeenten voerde WeGroSan/hmvt in het verleden al een diversiteit aan projecten uit. Bij WeGroSan/hmvt is een brede kennis in huis om uiteenlopende civiele werkzaamheden uit te voeren, van vloeistofvaste vloeroppervlakken bij containerparken tot renovatie van putdeksels. Neem voor de mogelijkheden gerust contact met ons op.

Concept, ontwerp en realisatie

WeGroSan/hmvt is een betrouwbare partner bij civiele projecten. Onze uitgebreide kennisbank is van grote waarde bij het tot stand komen van doordachte en toekomstgerichte projecten. Veiligheid, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid worden vanaf moment één in het ontwerp verwerkt, maar haalbaarheid op het gebied van tijd en budget worden direct meegenomen.

Ervaring op elke schaal

Gebouwen, bestratingen, openbare accommodaties en meer - WeGroSan/hmvt is bedreven in het realiseren of transformeren van civiele omgevingen. Ons team van experts vertelt u graag meer over de projecten waar wij in het verleden al aan hebben bijgedragen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord