Private markt

WeGroSan/hmvt biedt tijd- en kostenbesparende oplossingen op grote en kleine schaal. Bodemverontreiniging en -bescherming komt in vele soorten en maten, en ons team past zich ieder project aan om tot de beste oplossing te komen. Bent u op zoek naar bodemsanering, bodembeschermende voorzieningen, afvalzuivering of realisatie van ondergrondse tanks? We helpen u graag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Advies, ontwerp, realisatie en onderhoud

Wij kunnen u helpen bij uiteenlopende projecten, en in elke fase van een project. Of u nu advies zoekt of volwaardige realisatie, we staan voor u klaar. Ook nadat een project is afgerond kunnen wij desgewenst betrokken blijven. U kunt hierbij denken aan op maat gemaakte meerjarige onderhoudsplannen of reguliere inspecties.

Altijd een oplossing

Wat uw vraagstuk ook is, er is bij ons een expert aanwezig die erbij kan helpen. Onze disciplines beslaan een breed spectrum, waaronder vastgoedrealisatie, bodembescherming en -sanering, ruimtelijke inrichting maar ook advies bij bijvoorbeeld juridische vraagstukken of verzekeringskwesties.

Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord