Architectenbureaus

WeGroSan/hmvt is regelmatig betrokken bij architectenbureaus in de ontwerpfase van uiteenlopende projecten. Of het nu gaat om de aanleg van een complete energiehub of een bedrijventerrein waarbij een deel van het vloeroppervlak vloeistofdicht dient te zijn ten behoeve van bodembescherming, onze adviseurs staan voor u klaar om bij aanvang van een project al mee te denken in oplossingen.

Van concept naar realiteit

Ons team heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als betrouwbare partner voor architecten, op uiteenlopende projecten. U kunt hierbij denken aan de realisatie van civiele projecten als (sport)accomodaties en algemene bestratingen, maar ook industriële projecten zoals tankenparken en stortplaatsen. Onze brede kennis kan van grote waarde zijn voor diverse doeleinden.

Multifunctionele kennispartner 

In de ontwerpfase zijn wij breed inzetbaar. Wij staan architecten graag bij als het gaat om ruimtelijke inrichting, veiligheid, duurzaamheid, onder- en bovengrondse infrastructuur en . Wij kunnen als verbindingspartner snel schakelen tussen alle belanghebbenden van een project en weten wat het is om tijd- en kostenbesparend te werken.

Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord