Oliemaatschappijen

WeGroSan/hmvt is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor oliemaatschappijen. Onze gedreven vakmensen zijn ervaren in zowel het saneren van verontreinigde bodems als het voorkomen ervan. Voor verschillende tankenparken hebben wij op grote oppervlakken een vloeistofdichte vloer gerealiseerd. Daarnaast zijn wij veelvuldig verantwoordelijk geweest voor volledige saneringsconcepten bij diverse situaties waar sprake was van bodemverontreiniging. Wat uw vraagstuk ook is, de experts van WeGroSan/hmvt staan voor u klaar.

Bodembescherming

Bedrijfsactiviteiten die te maken hebben met chemische stoffen vragen om zorgvuldige bodembescherming. Dit kan WeGroSan/hmvt voor u realiseren, op wat voor schaal dan ook. Op basis van onze kennis en ervaring gaan wij tijd- en kostenefficiënt te werk, zodat u ongestoord verder kunt met uw bedrijfsactiviteiten. Na de realisatie blijven wij betrokken bij het project als inspectie- en onderhoudspartner.

Saneringswerkzaamheden

WeGroSan/hmvt beschikt over een team van experts met veel ervaring op het gebied van het zowel onderzoeken als saneren van verontreinigde bodems. Als u te maken krijgt met bodemverontreiniging moet er adequaat en zorgvuldig gehandeld worden. Tijdens de onderzoeksfase en de uitvoering staan wij voortdurend met u in contact om tot de beste oplossing te komen. Ook is het mogelijk om begeleiding te ontvangen in contact met (overheids)instanties.

Leidingwerk

Boven- en ondergrondse pijpleidingen en kabels vormen de cruciale infrastructuur van uw bedrijf, en bij WeGroSan/hmvt zijn ze in goede handen. In het verleden waren wij al betrokken bij complexe vraagstukken en groot- en kleinschalige netwerken van buizen, leidingen en rioleringen. Veiligheid en kwaliteit staan daarbij voorop.

Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord