Grond- en grondwatersaneringen

Het geheim van een succesvolle sanering? Dat is het behalen van optimaal resultaat tegen de laagst mogelijke kosten. Bij WeGroSan/hmvt gaan we voor elke bodem- en grondwaterverontreiniging op zoek naar dit optimum. De specifieke eisen van u als klant staan hierbij centraal. Dit doen we voor industrieën, overheden, verzekeraars en projectontwikkelaars.

WeGroSan/hmvt is specialist in het ontwerpen en uitvoeren van grond- en grondwatersaneringen. En of het nu gaat om een bodemsanering bij een voormalige droogkuiserij, een drijflaagsanering bij een tankstation of een grondwaterprobleem op een industriële site: WeGroSan/hmvt heeft altijd een saneringsoplossing in huis.

HMVT
We werken nauw samen met ons moederbedrijf HMVT. HMVT is Europees koploper op het gebied van in-situ grond- en grondwatersaneringen. Dit geeft u toegang tot een waaier aan saneringstechnieken [Klik voor een overzicht]. Alle formules zijn mogelijk, we zitten niet vast aan een merk of een methode.

Maatwerk
On-site of in-situ. Biologisch of chemisch, extractief of thermisch: we stemmen onze aanpak af op uw locatie, uw vraagstuk en zetten daarbij de best passende techniek in. WeGroSan/hmvt beschikt over eigen installaties die wij voor voor uw locatie projectspecifiek kunnen aanpassen.

Ontzorgen
Bodemonderzoek, veiligheid, vergunningen, kwaliteit: bij het ontwerp en de realisatie van een saneringssysteem komt veel kijken. In WeGroSan/hmvt treft u een partner die u bij al deze stappen ontzorgt. Onze projectleiders, werfleiders, mechaniekers en arbeiders organiseren het werk en voeren het voor u uit. U heeft er geen omkijken naar. Ook voor het beheer en onderhoud van installaties kunt u een contract met ons afsluiten.

Kwaliteit en veiligheid
Onze werkmethoden voldoen aan alle geldende wet- en regelgeving op het gebied van grond- en grondwatersanering. WeGroSan/hmvt beschikt over de nodige erkenningen en werkt volgens zorgvuldig opgestelde draaiboeken. Vanzelfsprekend wordt u gedurende het proces betrokken bij de voortgang en de resultaten.

WeGroSan/hmvt, vakmanschap in saneringswerk

Meer weten over onze bodem- en grondwatersaneringen? Vraag het een saneringsspecialist van WeGroSan/hmvt.

Christophe De Ganseman
Voor contactgegevens van Christophe De Ganseman klik hier.

Deel deze inhoud op